fbpx

Toimitustavat ja -ehdot

1. Toimitustavat ja -kulut

Toimitamme tilaukset Matkahuollon Lähellä-paketteina sekä Postin postipakettina. Tällä hetkellä tilausten toimitusalueena on Suomi.

Tilauksen hintaan lisätään toimituskulut, jotka ovat alkaen 5,90 €.

2. Toimitusaika 

Toimitamme tuotteet verkkokaupasta Postiin/Matkahuoltoon kahdesti viikossa, tiistaisin ja perjantaisin. Mikäli toimitusaika on normaalia pidempi, otamme sinuun yhteyttä.

3. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee noutopisteessä heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme 044 777 0480 sopiaksesi korvaavan tuotteen toimittamisesta.

4. Palautukset

Ostaminen on turvallista, sillä sinulla on oikeus palauttaa tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa. Asiakkaan tulee pakata tuote huolellisesti postitusta varten. Palautuskuljetuksessa asiakkaan huolimattomuudesta johtuen rikkoutuneiden tuotteiden kohdalla emme voi purkaa kauppaa.

Asiakkaan toivotaan tekevän palautusilmoitus Goodwill-verkkokaupan sivuilla olevan yhteydenottolomakkeen kautta ennen tuotteen palauttamista. Goodwill-verkkokauppa palauttaa tuotteen hinnan asiakkaalle, kun tuotepalautus on saapunut. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluista. 

5. Hinnat

Kaikki hinnat on merkitty euroina. Kierrätystuotteiden arvonlisävero on 0 %.

6. Maksaminen

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä. Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.

Käytettävissä ovat seuraavat maksuvaihtoehdot:

    6.1. Pankkimaksutavat

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet joko pankkien tarjoamiin eBanking-rajapintoihin tai open banking-rajapintoihin pohjautuen. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

    6.2. Korttimaksutavat

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, Mastercard- ja Debit Mastercard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, Mastercard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

    6.3. Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

    6.4. Lasku- ja osamaksutavat

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley ja Jousto. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

7. Ylivoimainen este (Force majeure)

Emme vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Goodwill-verkkokaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Goodwill-verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

8. Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.