Tuotteet ja alennukset - Goodwill Suomi
Osa tuotteista puoleen hintaan joka viikko

Tuotteet ja alennukset

Valikoima

Kierrätysmyymälöissämme myydään vaatteita, kodintekstiilejä, asusteita, kenkiä, kirjoja, DVD- ynnä muita levyjä, vinyylejä, huonekaluja, sähkölaitteita, leluja, käsityötarvikkeita, urheiluvälineitä, astioita, keittiötarvikkeita, sisustustavaroita ja paljon muuta.

Koska Goodwill-myymälöiden tuotevalikoima perustuu lahjoituksiin, ovat myytävät tuotteet usein yksittäiskappaleita ja valikoima vaihtuu nopeasti.Väriale ja €uron päivä

Goodwill-myymälöissä tuotteiden hinnoittelussa käytetään eri värejä. Joka viikko yksi väreistä on niin kutsuttu alennusväri ja kaikki tällä värillä hinnoitellut tuotteet myydään 50 prosentin alennuksella. Viikon alennusvärin saat selville myymälöissä olevista myymäläopasteista. Viikon alennusvärillä pyritään takaamaan myynnissä oleville tuotteille pidempi elinkaari ja toisaalta säännöllinen vaihtuvuus. Alennusväri vaihtuu viikoittain.

Loppuviikosta Goodwill-myymälöissä vietetään €uron päivää. €uron päivä tarkoittaa sitä, että kaikki loput kuluvan viikon alennusvärituotteet myydään kyseisenä päivänä eurolla. €uron päivää vietetään Goodwill-myymälöissä yleensä perjantaisin tai lauantaisin. Seuraa paikallista Goodwilliasi Facebookissa, niin saat ajantasaista tietoa €uron päivän ajankohdasta.

Arvo by Goodwill -uusiotuotteet

Osassa myymälöistämme on saatavilla kierrätysmateriaaleista valmistettuja Arvo by Goodwill -uusiotuotteita. Mallisto yhdistää kierrätyksen ja työllistämistoiminnan. Arvo by Goodwill -uusiotuotemalliston tuotteet on valmistettu kierrätysmateriaaleista paikallisten säätiöiden käsityöpajoilla. Jokainen tuote on uniikki. Mallistoon kuuluu sisustustuotteita ja asusteita.

Annoimme mallistolle nimeksi Arvo, koska luomme vanhalle tuotteelle uuden arvon, ja koska arvostamme kierrätystä.

Seuraa Arvon matkaa Instagramissa @arvo_by_gw