Tietosuoja ja yksityisyys - Goodwill Suomi
Goodwill.fi -sivuston

Tietosuoja ja yksityisyys

Tietoa sivustosta

Goodwill Suomen verkkosivustolla (goodwill.fi) tarjotaan tietoa toiminnasta sekä palveluista. Sivustolta pääsee myös lukemaan ajankohtaisia julkaisuja ja virallisia tiedotteita. Lisäksi sivuston kautta on mahdollista saada yhteystietoja tai ottaa yhteyttä suoraan käyttämällä yhteydenottolomaketta.

Mitä tietoja sivustolla kerätään?

Sivustolla voidaan mahdollisesti kerätä yhteystietoja (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero) riippuen tilanteesta ja tarpeesta (yhteydenottolomake).

Verkkosivustollamme on käytössä myös kävijäseurantaa varten Google Analytics -palvelu. Google Analytics kerää kävijöistä anonyymia tilastodataa, kuten:

  • Mistä kävijät tulevat
  • Millä sivuilla kävijät vierailevat
  • Miten kauan kävijät viipyvät sivustolla
  • Millä päätelaitteilla kävijät sivustoa selaavat (esim. Windows/PC sekä mobiililaitteet Android/iOS)

Näitä tietoja käytetään vain verkkosivuston parantamiseksi ja kehittämiseksi. Koska Google Analytics ei kerää tunnistettavia tietoja, vaan pelkästään anonyymia tilastodataa, käyttäjää ei näiden pohjalta voida tunnistaa.

Lisätietoja Google Analyticsin yksityisyys- ja tietosuojakäytännöistä löydät
TÄÄLTÄ (Google Analytics data privacy and security).

Lisäksi verkkosivustollamme käytetään Facebookin tarjoamaa mainonnan seurantatyökalua (Facebook-pikseli), jonka avulla mainostajat saavat tietoa muun muassa siitä, miten paljon kävijöitä siirtyy mainoksien kautta Facebookista kohdesivustolle. Vain Facebookiin rekisteröityneistä käyttäjistä, jotka ovat antaneet Facebookille luvan käyttää evästeitä, kerätään tietoja. Mainonnan seurantatyökalulla kohdennetaan mainontaa ja seurataan kohderyhmien käyttäytymistä. Omia mainosasetuksia voi muokata Facebookin käyttäjätilin asetuksissa.

Lisätietoja löydät
TÄÄLTÄ (Facebookin tietokäytäntö).

Mistä kerätyt tiedot saadaan?

Henkilötietoja saadaan vain ja ainoastaan käyttäjien itse antamina yhteydenottolomakkeen kautta. Google Analytics sekä Facebook pikseli keräävät anonyymia tilastodataa, josta käyttäjää ei voida tunnistaa.

Miten kerättyjä tietoja käsitellään?

Kerättyjä tietoja käsittelee vain tarvittavat henkilöstön jäsenet ja tietoja säilytetään/käsitellään vain ja ainoastaan tarpeen vaatiman ajan. Esimerkiksi lomakkeiden kautta lähetettyjä henkilötietoja käsitellään ja säilytetään vain itse yhteydenottopyynnön tai palveluunhakeutumisen käsittelemiseksi, eikä henkilötietoja säilytetä tai käytetä muihin tarkoituksiin.

Evästeiden käyttö sivustolla