Tietoa meistä - Goodwill Suomi
Mikä on Goodwill®?

Tietoa meistä

Paikallisilta paikallisille

Goodwill auttaa ihmisiä koulutuksen ja työllistämisen keinoin sekä ympäristöä kierrätysmyymälätoiminnan kautta, paikallisesti. Kierrätysmyymälöidemme laajoista valikoimista löydät nopeasti vaihtuvia tuotteita huonekaluista vaatteisiin. Ostamalla ja lahjoittamalla työllistät paikallisia.

Visio: Me Goodwillissa uskomme, että jokaisella ihmisellä on mahdollisuus saavuttaa oma täysi potentiaalinsa ja osallistua sekä antaa oman panoksensa kaikilla elämän osa-alueilla.

Missio: Goodwill toimii parantaakseen yksilöiden ja perheiden omanarvontuntoa sekä elämänlaatua vahvistamalla yhteisöjä, poistamalla esteitä mahdollisuuksien tieltä ja antamalla apua sitä tarvitseville ihmisille, jotta he oppimisen ja työn kautta saavuttavat oman täyden potentiaalinsa.

Kuinka Goodwill toimii? Se on yksinkertaista. Kun sinä lahjoitat tavaraa Goodwillille tai käyt ostoksilla Goodwill-kierrätysmyymälöissä, luot paikallisille työtä etsiville ihmisille mahdollisuuksia työhön ja omien taitojen kehittämiseen. Lahjoittamasi tavarat menevät myyntiin Goodwill-myymälöihin ja myydyistä tavaroista saatu tuotto käytetään paikallisen työllistämistoiminnan ja erilaisten valmennus- ja koulutusohjelmien ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Samalla pääset eroon sinulle tarpeettomasta tavarasta, autat ympäristöä ja teet hyviä löytöjä Goodwill-myymälöiden monipuolisesta valikoimasta.

Arvot

Kunnioitus

Kohtelemme kaikkia ihmisiä arvokkaasti ja kunnioittavasti.

Vastuullisuus

Toimimme sosiaalisesti, taloudellisesti ja ympäristön kannalta vastuullisesti.

Oppiminen

Haastamme toisiamme pyrkimään huippuosaamiseen ja jatkuvaan oppimiseen.

Edelläkävijyys

Jatkuva parantaminen, rohkea luovuus ja positiivinen suhtautuminen muutoksiin ovat erottamaton osa toimintaperiaatteitamme.

Paikallisuus

Palvelemme paikallisesti: Tuemme ja valmennamme paikallisia ihmisiä kohti työelämää ja ylläpidämme sekä edistämme paikallista kierrätystoimintaa.

circle_of_impact.png

Goodwillissa pyrimme aina siihen, että mahdollisimman moni vaate- ja muu tekstiilikappale löytäisi joko sellaisenaan tai uusiokäytössä uuteen kotiin sen sijaan, että se päätyisi jätteeksi.

Gw_tekstiilikierto_web

Joitakin myymäläkohtaisia eroavaisuuksia voi tekstiilinkierrossa esiintyä.