Osaksi Goodwill®-ketjua - Goodwill Suomi
Liity kierrätysliiketoiminnan edelläkävijöihin

Osaksi Goodwill®-ketjua

Goodwill Suomi Oy

Goodwill Suomi Oy on paikallisten Goodwill-toimijoiden ja Goodwill-ketjun katto-organisaatio. Eri Goodwill-toimijoiden ylläpitämiä myymälöitä sijaitsee ympäri Suomea. Goodwill-toimijat toimivat itsenäisesti vastaten itse myymälöidensä hallinnasta sekä työllistämistoiminnan ja erilaisten valmennus- ja koulutusohjelmien järjestämisestä toimialueellaan.

Goodwill Suomi Oy vastaa Goodwill-ketjun kehittämisestä ja laajentamisesta Suomessa, ja on tukena paikallisille Goodwill-toimijoille myymälätoimintoihin, markkinointiin ja viestintään sekä muissa myymälään liittyvissä asioissa.

Osaksi ketjua

Goodwill yhdistää nerokkaasti työllistämistoiminnan ja kierrätysliiketoiminnan. Goodwill auttaa ihmisiä koulutuksen ja työllistämisen keinoin sekä ympäristöä kierrätysmyymälätoiminnan kautta, paikallisesti. Goodwill-kierrätysmyymälät tarjoavat paikallisille työtä etsiville ihmisille kuntouttavaa työtoimintaa, työkokeilua ja palkkatukityötä sekä työssäoppimispaikkoja. Osassa myymälöitä on myös mahdollista suorittaa ammatillisen tutkinnon osia käytännönläheisesti työelämässä oppien.

Kun henkilö lahjoittaa tavaraa Goodwillille tai käy ostoksilla Goodwill-kierrätysmyymälöissä, hän luo paikallisille työtä etsiville ihmisille mahdollisuuksia työhön ja omien taitojen kehittämiseen. Lahjoitetut tavarat menevät myyntiin Goodwill-myymälöihin ja myydyistä tavaroista saatu tuotto käytetään paikallisen

työllistämistoiminnan ja erilaisten valmennus- ja koulutusohjelmien ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Samalla lahjoittaja pääsee eroon tarpeettomista tavaroista ja auttaa ympäristöä. Goodwill-kierrätysmyymälöissä ostoksilla käyvät henkilöt tekevät hyviä löytöjä myymälöiden monipuolisesta valikoimasta.

Haluatko osaksi kehittyvän kierrätysliiketoiminnan edelläkävijän maanlaajuista Goodwill-ketjua? Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää:

Marjo Jokipii
Hallituksen puheenjohtaja
Goodwill Suomi Oy
044 777 0373

Goodwill Industries International, Inc.

Goodwill Industries International, Inc. on Yhdysvalloista lähtöisin oleva organisaatio, joka tarjoaa räätälöityjä palveluja ja koulutusta henkilöille, jotka haluavat löytää työtä, kouluttautua ja kehittää taitojaan.

Goodwill on perustettu vuonna 1902 Bostonissa, ja se toimii Yhdysvaltojen ja Kanadan lisäksi 12 muussa maassa. Tällä hetkellä Goodwillilla on yhteensä yli 3200 kierrätysmyymälää ympäri maailman. Goodwill Industries Internationalin verkkosivuille pääset TÄSTÄ (avautuu uuteen välilehteen).